Κοντονή και Τσίπρα η διαφθορά ζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σας ρίξει!

Κοντονή και Τσίπρα η διαφθορά ζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σας ρίξει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης θυμάται τους ..Κορμοράνους, και με αφορμή και το κλείσιμο της 13 τονίζει το μένος των Τσίπρα και Κοντονή με τον Παναθηναϊκό, που είναι κόντρα στο σύστημα και υποστηρίζει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού συσπειρώθηκε και θα απαντήσει ...στις κάλπες!

Κοντονή και Τσίπρα η διαφθορά ζει ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σας ρίξει!

H απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες 13 και 14 μέχρι τα play off δείχνει, ότι έχει τόση σχέση με το ποδόσφαιρο , όσο έχω εγώ με την αστροναυτική. Ο άνθρωπος το μόνο που κατάφερε με αυτή του την απόφαση είναι να εξοργίσει και άλλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να τον συσπειρώσει και να αποδείξει το μένος, που έχει και αυτός και ο Τσίπρας κατά της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Για τον Τσίπρα μην ξεχνάμε την λύσσα που είχε να μην γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό, όταν ανακάλυψε τους περίφημους …Κορμοράνους και το γήπεδο δεν έγινε ποτέ , αφού από την αρχή μπήκαν πολλά εμπόδια με πρωτοβουλία του σημερινού Πρωθυπουργού. Όπως ο Τσίπρας είπε, ότι θα σκίσει τα μνημόνια και μας έφερε το χειρότερο από όλα , έτσι και ο Κοντονής ……αντιμετώπισε την διαφθορά και την βία. Από όλα τα όργια , που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους διαιτητές να διακόπτουν, όποτε γουστάρουν τα παιχνίδια, να μην βλέπουν αντικείμενα που πέφτουν μπροστά τους , να δίνουν πέναλτι σε βουτιές, να μην δίνουν πεναλτι-μαρς, με τα πειθαρχικά όργανα να τιμωρούν , όπως τους τα….. σφυρίζουν, με μία Λίγκα, που πρόεδρος της είναι ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων ο Κοντονής από όλο αυτό το πράγμα το πρώτο που έκανε είναι να προσπαθήσει να εξοντώσει τον Παναθηναϊκό και να προκαλέσει την οργή του κόσμου με το κλείσιμο των θυρών 13 και 14.

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος πρέπει να πάρει το βραβείο Πούλιτζερ για την αντιμετώπιση της διαφθοράς! Την αντιμετωπίζει μιλώντας στα τηλέφωνα με αυτόν, που έχει την πρώτη και κύρια ευθύνη για την διαφθορά και κυνηγώντας την ομάδα, που είναι απέναντι στο σύστημα . Ότι και να κάνει ο Κοντονής, όμως, η 13 δεν πρόκειται να κλείσει, διότι οι ιδέες δεν κλείνουν. Για κάποια παιχνίδια η 13 θα μεταφερθεί στο απέναντι πέταλο και αυτό είναι όλο. Αυτό, που δεν μπορεί να διανοηθεί ο Κοντονής και ο Τσίπρας είναι τι σημαίνει να έχεις απέναντί σου την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και τον κόσμο της. Δεν αδικώ ακόμα και φίλους του Παναθηναϊκού που πίστεψαν το παραμύθι που πούλησε ο Τσίπρας και τον ψήφισαν . Τώρα όλοι έχουν ξυπνήσει και βλέπουν, ότι αυτοί εδώ που είναι στην κυβέρνηση έχουν καταφέρει να είναι ίδιοι και χειρότεροι από αυτούς, που κυβερνούσαν την χώρα τα προηγούμενα χρόνια και την έφθασαν σε άσχημη κατάσταση. Και οι σημερινοί είναι χειρότεροι, διότι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι. Αλλά τα ψωμιά τους είναι λίγα….

Best of internet