Σε καλό δρόμο του Τριανταφυλλόπουλου στον Αστέρα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σε καλό δρόμο του Τριανταφυλλόπουλου στον Αστέρα

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του. Τι ισχύει για Διούδη, επιθετικό και δεκάρι.

Νέα σελίδα στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο 23χρονος αμυντικός είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα με προορισμό τον Αστέρα και την Τρίπολη. Οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και ο παίκτης να μετακομίσει στον Αστέρα.

Για τον παίκτη έχει ανάψει το πράσινο φως ο Στάικος Βεργέτης ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Τριανταφυλλόπουλου μια επένδυση για το μέλλον. Και αυτό γιατί μπορεί αυτή την στιγμή η αμυντική γραμμή των Αρκάδων να είναι γεμάτη με τους Γκοϊάν, Σανκαρέ και Ζησόπουλο, αλλά δεν αποκλείεται το καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας να αλλάξουν τα δεδομένα!

Ο Ρουμάνος έχει δηλώσει ότι το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ των Σανκαρέ και Ζησόπουλου λήγουν τα συμβόλαια και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Έτσι, μόλις παρουσιάστηκε η περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου στον Αστέρα αποφάσισαν να κινηθούν με την μεταγραφή να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ένα ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Διούδης

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος εντυπωσιάζει με την φανέλα του Πανιωνίου. Από την Τρίπολη ξεκαθαρίζουν ότι δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον για τον άλλοτε πορτιέρο του Άρη και ότι αυτά είναι περισσότερο ιστορίες, όπως παλιότερα με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τον Μπουμάλ.

Επιθετικός και δεκάρι

Ο Στάικος Βεργέτης έχει ζητήσει την απόκτηση επιθετικού και δεκαριού και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου ξεψαχνίζουν στην Ισπανία για να βρουν τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον Γιάννου στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Όσον αφορά τον επιτελικό μέσο, ο Αστέρας θα στραφεί στην γνωστή και πετυχημένη αγορά της Αργεντινής. Οι Αρκάδες θα κοιτάξουν στην χώρα του τάνγκο για να βρουν το δεκάρι που ψάχνουν, σε μια αγορά η οποία τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα