Νίνης: «Με κέρδισε η Σαρλερουά» (vid)

Gazzetta team
Νίνης: «Με κέρδισε η Σαρλερουά» (vid)

bet365

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την μεταγραφή του στην Σαρλερουά, ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για την απόφαση να μετακομίσει στο Βέλγιο.

Το πρόσωπο των ημερών είναι αυτό το διάστημα στην Σαρλερουά ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μέσος μίλησε στο κανάλι της ομάδας για την απόφασή του να μετακομίσει στο Βέλγιο, αλλά και του στόχους του για το μέλλον.

Αρχικά όταν ρωτήθηκε γιατί είπε «ναι» στην συγκεκριμένη πρόταση, είπε: «Μου έκαναν γρήγορα πρόταση και το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο πρόεδρος μου άρεσε. Με πίστεψαν και για αυτό επέλεξα να έρθω», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Στέργου Μαρίνου: «Με ενημέρωσε αρκετά. Βέβαια παρακολουθώ τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων είναι και το Βελγικό, με αποτέλεσμα να έχω μία εικόνα. Γίνεται όλο και καλύτερο, ενώ και η Εθνική ομάδα του Βελγίου είναι σε υψηλό επίπεδο. Με τον Μαρίνο έπαιζα μαζί του τρία χρόνια. Θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ, ενώ μου εξηγεί τι χρειάζεται να μάθωγια την ομάδα. Είναι καλό να έχεις έναν συμπατριώτη σε μία ξένη ομάδα»

Τέλος αναφορικά με τους στόχους του, είπε: «Να παίξει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να είμαι υγιής. Αν είμαι καλά, όλοι θα είναι χαρούμενοι».

 

Τελευταία Νέα