Το καλοκαίρι αποχαιρετάει ο Φαν Χάαλ

Το καλοκαίρι αποχαιρετάει ο Φαν Χάαλ

Κώστας Ζάλιαρης
Το καλοκαίρι αποχαιρετάει ο Φαν Χάαλ

bet365

Με αποχώρηση και όχι απόλυση, θέλει να τερματίσει τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την προπονητική του καριέρα, το προσεχές καλοκαίρι, ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Αν και πρόσφατα κυκλοφορούσαν συνεχή σενάρια βάσει των οποίων ο Ολλανδός θα δήλωνε την παραίτησή του μετά το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» με την Τσέλσι πριν από την αλλαγή του χρόνου, όλα άλλαξαν, ο ίδιος υποστήριζε ότι δεν συνέτρεχε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για να φύγει από την ομάδα και... συνεχίζει κανονικά στο πόστο του.

Βέβαια, πλέον έχει έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τους δημοσιογράφους έχοντας αποκαλέσει χοντρό έναν ρεπόρτερ της Γιουνάιτεντ μετά από το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ στο «St. James' Park» και η «Daily Mirror» αναφέρει σήμερα ότι πρόθεση του Φαν Χάαλ είναι να βάλει ο ίδιος τέλος στην παρουσία του στην άκρη του πάγκου των «κόκκινων διαβόλων» στο φινάλε της σεζόν.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, όμως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Φαν Χάαλ δεν θα το τιμήσει και όπως έχει προαναφέρει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι θ' αποσυρθεί από την προπονητική...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα