Μέσι: «Υπάρχει... αλληλοθαυμασμός με τον Κριστιάνο»!

Μέσι: «Υπάρχει... αλληλοθαυμασμός με τον Κριστιάνο»!

Οι κολακευτικές δηλώσεις ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίστηκαν, με τον Αργεντινό να τονίζει σε συνέντευξή του πως υπάρχει ... αλληλοθαυμασμός με τον «αντίζηλό» του και μια καλή επαγγελματική σχέση μεταξύ τους. 

Μέσι: «Υπάρχει... αλληλοθαυμασμός με τον Κριστιάνο»!

Ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα μίλησε στο «France Football» με αφορμή την 5η Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε πριν από λίγες μέρες, έχοντας αναδειχθεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2015 και ρωτήθηκε - όπως γίνεται πλέον σε κάθε συνέντευξη - για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη σχέση που έχουν...

«Παρά το γεγονός πως είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο κάθε φορά που βρισκόμαστε, υπάρχει απόλυτος σεβασμός μεταξύ μας και αλληλοθαυμασμός του ενός προς τον άλλον για όσα κάνει» ήταν τα λόγια του Λιονέλ Μέσι, που έδωσε συνέχεια στα όσα θετικά αναφέρει ο ένας για τον άλλον στις τοποθετήσεις τους. 

Εξάλλου, στη συνέντευξη Τύπου πριν από την εκδήλωση για τη Χρυσή Μπάλα στη Ζυρίχη, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ είχε... ευχηθεί να μπορούσε να έχει το μαγικό αριστερό πόδι του Μέσι, ενώ έκανε και πλάκα για το ρόλο του μεταφραστή που είχε αναλάβει για τον Αργεντινό και τον Νεϊμάρ από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να μιλήσουν αγγλικά. 

Ακόμα και στην ταινία του, πάντως, ο «CR7» έκανε λόγο για σχέση σεβασμού, τονίζοντας πως η όποια κόντρα είναι κυρίως θέμα των ΜΜΕ, αφού οι δυο τους φροντίζουν να μιλούν όποτε βρίσκονται αντιμέτωποι ή σε κάποια εκδήλωση, δείχνοντας ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. 

Best of internet