Ρέινα: «Αν έκανε λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη ο Σάρι»

Ρέινα: «Αν έκανε λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη ο Σάρι»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέινα: «Αν έκανε λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη ο Σάρι»

bet365

Θέση υπέρ του προπονητή του, Μαουρίσιο Σάρι, πήρε ο Πέπε Ρέινα στη Νάπολι έπειτα από τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι περί ομοφοβικών ύβρεων από τον κόουτς των «παρτενοπέι».

Ο Σάρι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μαντσίνι, στο επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ τους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Τρίτης στο «Σαν Πάολο» για το Κύπελλο Ιταλίας, χρησιμοποίησε ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς στην προσπάθειά του να τον βρίσει.

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Νάπολι δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λίγο αργότερα όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν θυμόταν τι ακριβώς είχε πει λόγω της έντασης και της αδρεναλίνης της στιγμής, όμως, δήλωσε ότι ορισμένα πράγματα θα έπρεπε να μένουν στον αγωνιστικό χώρο...

Από ήττα προέρχεται η Νάπολι, που θα φιλοξενηθεί από τη Σαμπντόρια στη Γένοβα. Σε απόδοση 2.25 στην Expekt να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο Πέπε Ρέινα.

Ο Πέπε Ρέινα, ήρθε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον προπονητή του, όσο πιο... διπλωματικά μπορούσε να το κάνει, λέγοντας:

«Αν όντως έχει κάνει λάθος και έχει πει αυτά τα πράγματα, τότε πιστεύω ότι θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Δεν ξέρω τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο προπονητές εκείνη τη στιγμή. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο κόουτς Σάρι είναι υπόδειγμα ανθρώπου και συμφωνώ μαζί του ότι ορισμένα πράγματα που γίνονται και λέγονται στο χορτάρι, πρέπει να μένουν εκεί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα