ΠΑΣ Γιάννινα: Προχωράει για Γιαννιώτη και Χουχούμη

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Προχωράει για Γιαννιώτη και Χουχούμη

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει τερματοφύλακα κι ένας παλιός γνώριμος, ο Ανδρέας Γιαννιώτης είναι ο μεγάλος στόχος. Προχωράει κανονικά του Χουχούμη.

Η αποχώρηση του Μάρκου Βελλίδη για τον ΠΑΟΚ αναγκάζει τον ΠΑΣ Γιάννινα να βγει στην αγορά για την εύρεση ενός ικανού τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Περιστερίδη.

Ένα όνομα που αρέσει κι εξετάζεται από τους Ηπειρώτες είναι αυτό του Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 22χρονος πορτιέρο αγωνίζεται αυτή την στιγμή στον Πανιώνιο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και στον ΠΑΣ τον γνωρίζουν καλά, αφού την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στους Ηπειρώτες.

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Βελλίδη που αποχώρησε. Σε απόδοση 4.20 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη των παικτών του Πετράκη.

Ο ίδιος είναι θετικός να επιστρέψει αφού γνωρίζει ότι θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει θέση βασικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Όσον αφορά το όνομα του Κώστα Δαύκου όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr δεν έπαιξε ποτέ, αφού στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν στρέψει αλλού την προσοχή τους.

Προχωράει κανονικά του Χουχούμη

Μπορεί δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι χαλάει η απόκτηση του Διαμαντή Χουχούμη από τον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το θέμα πράγματι έχει μείνει στάσιμο λόγω της υπόθεσης Βελλίδη και μόλις αυτή ολοκληρωθεί, το θέμα Χουχούμη θα μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο στο περιθώριο της αναμέτρησης του «Άγιαξ» με τον Ατρόμητο με τον παίκτη να μετακομίζει στα Γιάννενα με την μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα