Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Θοδωρής Βασίλης
Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

bet365

Λεβαδειακός-Ατρόμητος και Ξάνθη-ΠΑΟΚ αγωνίζονται σήμερα στα δύο εξ' αναβολής παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής.

Λόγω της κακοκαιρίας που είχε πλήξει την Ξάνθη και την Λιβαδειά το πρώτο Σαββατοκύριακό του χρόνου είχαν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Ξάνθη-ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός-Ατρόμητος. Δεκαπέντε ημέρες μετά ήρθε η ώρα να διεξαχθούν τα δύο ματς και να ολοκληρωθεί η 16η αγωνιστικής.

Αρχικά στην Λιβαδειά ο Λεβαδειακός δεν θέλει και δεύτερη γκέλα μέσα στο σπίτι του σε διάστημα τεσσάρων ημερών και θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο και να φτάσει κοντά στην πρώτη πεντάδα. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ουόν, Μανωλά, Μιλιάζες, Ρομέου, Μπελφαγκαζουανί και Τσουρίκοφ.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ξάνθη και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ώστε να ξεφύγει οριστικά από τις χαμηλές θέσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποσοτλή το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Πολ Κεϊτά, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι τιμωρημένοι Κιβρακίδης και Ουσέρο αλλά και ο τραυματίας Λε Ταλέκ. Επίσης, εκτός είναι ο Γοδόι ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γοδόι Κρουζ.

Το παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Στο άλλο ματς ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ξάνθη με μοναδικό σκοπό να πάρει το τρίποντο ώστε να μειώσει την διαφορά από την δεύτερη θέση στον έναν βαθμό ενόψει μάλιστα και του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχεισ την διάθεσή του τους Μαλεζά, Μακ, Σκόνδρα, και Κάτσε, ενώ θα δώσει θέση βασικού στον Όλσεν.

Παράλληλα ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Βελλίδη με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα να υπογράφει για 2,5 χρόνια. Από την πλευρά της η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία κόντρα στον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη με την ομάδα να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Για τον λόγο αυτό η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησ εκτός τους Φλίσκα, Ντιμιτρόφ, και Φάρκας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΣ

17:00 Λεβαδειακός-Ατρόμητος (NS2)
19:30 ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα