Προειδοποιεί για λουκέτο ο Κοντονής

Gazzetta team
Προειδοποιεί για λουκέτο ο Κοντονής

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να στείλει μια τελευταία προειδοποίηση στον Γιώργο Γκιρτζίκη ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα αν δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τα όσα συνέβησαν στα Περιβόλια στάθηκε στην επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές με συνέπεια να υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» στις σκέψεις του Υφυπουργού είναι η πρόθεση να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και οι διαιτητές δεν εφαρμόσουν τους κανονισμούς.

Για τον λόγο αυτό ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να έχει συνάντηση την Δευτέρα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, όπου και θα του ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά και θα διακόψει το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα