Το μυαλό στην Καλλονή για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Το μυαλό στην Καλλονή για Πανθρακικό

bet365

Στον Πανθρακικό άφησαν πίσω την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι με την Καλλονή.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, στον Πανθρακικό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για το... ντέρμπι των ουραγών, το οποίο θα κρίνει πολλά για τη μάχη της παραμονής.

Άλλωστε, το έργο των δύο ομάδων είναι ήδη πάρα πολύ δύσκολο, με τους ακρίτες να είναι στο -5 από τη σωτηρία και τον σύλλογο της Λέσβου στο -11. Διαφορές που ενδεχομένως να αυξηθούν, με το πέρας των αυριανών εξ' αναβολής αγώνων των Σκόντα Ξάνθης και Ατρομήτου.

Όσον αφορά, πάντως, την ομάδα της Θράκης, η προετοιμασία συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Τρίτη (19/1). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν εν συνεχεία στην κυκλοφορία της μπάλας και στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη.

Από αυτό απουσίαζε εκ νέου ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποτελεί τον μοναδικό... πονοκέφαλο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής για την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Τετάρτης (20/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα