Κόρσιενς: «Με διαιτησία ο Ολυμπιακός, όταν δεν μπορεί»

Gazzetta team
Κόρσιενς: «Με διαιτησία ο Ολυμπιακός, όταν δεν μπορεί»

bet365

Ο Γιενς Κόρσιενς μίλησε στα μέσα της χώρας του για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες παίρνουν παιχνίδι με τη διαιτησία, όταν δεν μπορούν να κερδίσουν.

Σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του μίλησε ο Γιενς Κόρσιενς ενόψει του αγώνα της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό σ' έναν περίπου μήνα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, τα όσα είπε ο Βέλγος στόπερ θα συζητηθούν, καθώς τόνισε την... τάση των Πειραιωτών να παίρνουν παιχνίδι με τη βοήθεια της διαιτησίας.

«Έχουν κερδίσει τα περισσότερα παιχνίδια τους χωρίς ιδιαίτερη πίεση και όταν δεν μπορούν να το κάνουν, παίρνουν βοήθεια από τους διαιτητές. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, πρώην της Άντερλεχτ είναι βασικός. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ομάδα. Στην άμυνα έχουν βάθος και δύναμη.

Ο Ντομίνγκες, το δεκάρι τους, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ενώ ο Φορτούνης που παίζει στα πλάγια είναι ένα μεγάλο ελληνικό ταλέντο. Έχουν τρεξίματα, κυρίως στην επίθεση», ήταν τα λόγια του, μεταξύ άλλων. Βέβαια, μίλησε και για τον Παναιτωλικό, όπου το μέλλον του είναι αβέβαιο, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στους Αγρινιώτες.

«Όταν ήρθα αντιμετώπισα έναν σοβαρό τραυματισμό και έτσι έχασα όλο το πρώτο γύρο. Τώρα όμως είμαι καλά, αν και έχω χάσει έδαφος. Θα δούμε τι θα καταφέρω να πετύχω. Έχω συμβόλαιο και σκοπεύω να μείνω εδώ», υπογράμμισε ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για τη πορεια του Παναιτωλικού.

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά... βυθιστήκαμε. Στα τελευταία ματς μαζέψαμε πόντους και τώρα είμαστε στη μέση της κατάταξης. Ωστόσο, έχουμε τη ποιότητα να τερματίσουμε όπως και πέρυσι έβδομοι ή όγδοοι. Οι ομάδες είναι κοντά, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα