Ηρακλής: Περνάνε από το μικροσκόπιο του Παπαδόπουλου (vid)

Ηρακλής: Περνάνε από το μικροσκόπιο του Παπαδόπουλου (vid)

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Περνάνε από το μικροσκόπιο του Παπαδόπουλου (vid)

bet365

Στον Ηρακλή αποφάσισα να φέρουν στην Θεσσαλονίκη δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να δοκιμαστούν από τον Νίκο Παπαδόπουλο. Πρόκειται για τους Αμπντουλάχ Σαλέμ από τα Εμιράτα και Κάρλος Βίτορ από τη Βραζιλία.

Με την ελπίδα ότι θα αποδειχθούν «λαβράκια» ο Ηρακλής φέρνει στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστούν τους Αμπντουλάχ Σαλέμ Φουταϊνί Γκομαεΐ και του Κάρλος Βίτορ. Ο πρώτος προέρχεται από τα Αραβικά Εμιράτα και είναι 21 ετών. Έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί και αναζητά το μέλλον του στην Ευρώπη. Αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ είναι διεθνής με την Under 21. Ο δεύτερος είναι Βραζιλιάνος 22 ετών χωρίς να υπάρχουν πολλά στοιχειά που να συνοδεύουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα