Επίσημα παρελθόν ο Γεωργιάδης, μένει ο Βρύζας

Επίσημα παρελθόν ο Γεωργιάδης, μένει ο Βρύζας

Νίκος Τσιώκος
Επίσημα παρελθόν ο Γεωργιάδης, μένει ο Βρύζας

bet365

Ο Γεωργιάδης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας, κάτι που δεν επηρεάζει τη θέση του Βρύζα. Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ο αντικαταστάτης του, πιθανότατα με υπηρεσιακό κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όπως γράψαμε από τη Δευτέρα (18/1), Γιώργος Γεωργιάδης και Βέροια αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το... διαζύγιο των δύο πλευρών είναι και επίσημο από την Τρίτη (19/1), μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι συνεργάτες του, Νίκος Ουσταμπασίδης, Δημήτρης Μούσιαρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του Νίκο Ουσταμπασίδη και Δημήτρη Μούσιαρη και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Δεν επηρεάζεται και μένει ο Βρύζας

Έτσι, στη «βασίλισσα του Βορρά» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει το τσεκάρισμα για να βρουν τον αντικαταστάτη του Γεωργιάδη. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των Σίνισα Γκόγκιτς, Μιχάλη Γρηγορίου, Παύλου Δερμιτζάκη.

Ωστόσο στην ομάδα της Ημαθίας τονίζουν ότι εξετάζουν τις περιπτώσεις όλων όσων είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή και πως ο νέος τεχνικός θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Κάτι που αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ξένο προπονητή, ενώ η αποχώρηση Γεωργιάδη δεν επηρεάζει το μέλλον του Ζήση Βρύζα, ο οποίος ήρθε μαζί του το περασμένο καλοκαίρι.

Με υπηρεσιακό κόντρα στον Παναιτωλικό

Πάντως, αν και γίνεται προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία με κάποιον υποψήφιο το συντομότερο δυνατόν, είναι δύσκολο αυτός να αναλάβει καθήκοντα από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτό κατά πάσα πιθανότητα η Βέροια θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή, με τον Γιώτη Τσαλουχίδη να έχει δίπλωμα, αλλά να μην... ψήνεται να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο.

Βέβαια, θα είναι παρών στην αυριανή προπόνηση, όπως και ο υπεύθυνος τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Νίκος Καραμπιμπέρης, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Ακολουθούν τα μεταγραφικά

Από εκεί και πέρα, με την έλευση του ανθρώπου που θα δεχτεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ημαθίας, θα μπουν... μπροστά και τα μεταγραφικά. Αυτή τη στιγμή, πέραν των όποιων παικτών έχουν αποχωρήσει ή φημολογούνται ότι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Οι άνθρωποι της «βασίλισσας» δε θέλουν να κάνουν μόνοι τους κινήσεις στη μεταγραφική αγορά, οι οποίες ενδεχομένως να μη βρίσκουν σύμφωνο τον νέο προπονητή. Γι' αυτό, με το που βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γεωργιάδη, θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ.

Ημέρα ξεκούρασης

Τέλος, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, για την Τρίτη (19/1) δόθηκε ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας να επιστρέφουν στις προπονήσεις από το πρωί της Τετάρτης (20/1). Με την αυριανή, θα συνεχιστεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής, όπου η Βέροια θα αναζητήσει την πρώτη νίκη της εντός του 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα