Χωρίς μπάλα στα ταξί του Σάο Πάουλο

Γιώργος Καραμάνος
Χωρίς μπάλα στα ταξί του Σάο Πάουλο

bet365

Βραζιλιάνοι οδηγοί ταξί δίχως δικαίωμα να μιλήσουν για ποδόσφαιρο γίνεται; Και όμως στο Σάο Πάουλο τους απαγορεύτηκε να συζητούν για τέτοια θέματα με τους πελάτες.

Ο δήμαρχος του Σάο Πάουλο εξήγγειλε τα ΠΡΕΠΕΙ που πλέον οφείλουν να τηρούν οι οδηγοί ταξί της πόλης. Πάντα φρεσκοξυρισμένοι, κουρεμένοι, καλοντυμένοι, με τα παπούτσια γυαλισμένα και όχι αθλητικά. Αυτοί είναι ορισμένοι από τους νόμους για τους ταξιτζήδες, οι οποίοι όμως σοκαρίστηκαν με μία απαγόρευση που συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

Προφανώς πρόκειται για κάτι που σκοτώνει τη μέρα τους στη δουλειά, μιας και δεν θα επιτρέπεται να συζητούν με τους πελάτες τους για ποδόσφαιρο (ούτε για πολιτική ή θρησκευτικά). Ο λόγος είναι ότι για τη μπάλα έχουν ξεκινήσει ουκ ολίγοι καυγάδες και αυτό θέλουν να το αποφύγουν. Μόνο που πραγματικά δεν γίνεται... Βραζιλιάνος ταξιτζής που να μην κάνει να μιλήσει για οπαδικά θέματα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα