Μιχαλαριάς: «Ως εδώ, δεν πρέπει να τους περάσει»

Μιχαλαριάς: «Ως εδώ, δεν πρέπει να τους περάσει»

Μιχαλαριάς: «Ως εδώ, δεν πρέπει να τους περάσει»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, έκανε λόγο για παράλογη, άδικη και εκδικητική απόφαση του Σταύρου Κοντονή ξεκαθαρίζοντας πως το «τριφύλλι» ως οργανισμός πρέπει να αντιδράσει!

Αναλυτικά η δήλωση:
 

«Όταν το 1966, πριν από 50 χρόνια, κάποιοι νέοι άνθρωποι με κοινά ιδανικά ίδρυαν τη Θύρα 13, μάλλον δεν φαντάζονταν ότι το 2016 θα έφτανε να τα βάλει μαζί της μια ολόκληρη κυβέρνηση. Είναι μια παράλογη, άδικη, εκδικητική απόφαση που ρίχνει λάδι στη φωτιά και μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα. 

Και μάλιστα μια μέρα μετά τη νέα σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Με την απόφαση Κοντονή προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το ασφαλιστικό και τα άλλα μεγάλα προβλήματα, να εξαγριώσουν τους Παναθηναϊκούς και να τους εξωθήσουν στα άκρα και βέβαια να ικανοποιήσουν την αγαπημένη ομάδα του Δημοσίου. Δεν πρέπει να τους περάσει. 

Αυτή η κατάσταση αρρωσταίνει ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, αρρωσταίνει ακόμα περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Ως εδώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει –αλλά να αντιδράσει με καρδιά και με μυαλό».

Best of internet