ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στα δικαστήρια για την παρανόμη απόφαση του Κοντονή»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στα δικαστήρια για την παρανόμη απόφαση του Κοντονή»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στα δικαστήρια για την παρανόμη απόφαση του Κοντονή»

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στα τακτικά δικαστήρια για να δικαιωθεί μετά την απόφαση για το κλείσιμο της 13 από τον Σταύρο Κοντονή. «Ενισχύει το διεφθαρμένο σύστημα με τις πράξεις του ο υφυπουργός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα τιμωρία που επεβλήθη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή κατά της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική. Η Π.Α.Ε. θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα της Τακτικής Δικαιοσύνης προκειμένου να ανατρέψει την εξόχως παράνομη απόφαση. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι καταδικαστέα και ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί σε ενέργειες για την καταστολή της. Όμως, η βία είναι το βασικό παράγωγο της διαφθοράς που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.
Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός πίστεψε τις περσινές εξαγγελίες του κ. Κοντονή για ισονομία και αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολύπαθου χώρου. Αποδεικνύεται όμως, ότι ο κ. Υφυπουργός κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την εξυγίανση, ενισχύοντας με τις πράξεις του το διεφθαρμένο σύστημα. Αποτέλεσμα είναι, για ακόμα μία φορά, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά την ίδια στιγμή να καλύπτεται από την Πολιτεία το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Δεν πρόκειται όμως να υποκύψουμε. Στο τέλος, το δίκαιο θα νικήσει και η ισονομία θα επιβληθεί.
Σημειώνουμε ότι οι προσπάθειες αλλαγής της επικαιρότητας με δηλώσεις δήθεν κατά της ΕΠΟ και παραγόντων της διαιτησίας είναι κουραστικές και παραπλανητικές, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται το σύστημα έγινε συνομιλητής, ενισχύθηκε και παραμένει απρόσβλητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα