Στην Αθήνα ο Εβανγκελίστα (gTV)

Στην Αθήνα ο Εβανγκελίστα (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Στην Αθήνα ο Εβανγκελίστα (gTV)

bet365

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης, ο Λούκας Εβανγκελίστα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό... To gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο!

Το απόγευμα της Τρίτης, έφτασε στην Ελλάδα ο Λούκας Εβανγκελίστα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος άσος, προσγειώθηκε στις 17:36 με πτήση της Alitalia στο «Ελ. Βενιζέλος» και περίπου μισή ώρα μετά έκανε την εμφάνισή του στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο διευθυντής ποδοσφαίρου Λεωνίδας Βόκολος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής. Ο Εβανγκελίστα, έφτασε στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του χαμογελαστός και με casual ντύσιμο, τονίζοντας στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» που τον παρέλαβαν πως είναι ικανοποιημένος που ήρθε στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα