Διαμονή στην Αθήνα και επιστροφή στη Μυτιλήνη για Καλλονή

Διαμονή στην Αθήνα και επιστροφή στη Μυτιλήνη για Καλλονή

Διαμονή στην Αθήνα και επιστροφή στη Μυτιλήνη για Καλλονή

Την Τρίτη (19/1) επέστρεψε στη Μυτιλήνη η αποστολή της Καλλονής, αφού διέμεινε στην Αθήνα τη Δευτέρα (18/1) λόγω της κακοκαιρίας.

Η κακοκαιρία στη Λέσβο δεν επέτρεψε στην αποστολή της Καλλονής να επιστρέψει έγκαιρα στη βάση της. Η αποστολή του συλλόγου της Μυτιλήνης ξεκίνησε από την Τρίπολη με αρχικό προορισμό την Αθήνα, απ' όπου θα «πετούσε» για το νησί.

Ωστόσο, τα αεροπλάνα δεν μπορούσαν να προσγειωθούν, με αποτέλεσμα η ΑΕΛΚ να μείνει στην πρωτεύουσα τη Δευτέρα (18/1). Έτσι, επέστρεψε στη βάση της την Τρίτη (19/1), ενώ το μεσημέρι ξεκίνησε και η προετοιμασία για το ντέρμπι ουραγών με τον Πανθρακικό με μία προπόνηση στους Λάμπου Μύλους.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι από την Τετάρτη (20/1) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου (23/1), με τις τιμές να ορίζονται στα 5 και 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:

Από τις 10:00 έως τις 16:00 Τετάρτη (20/1) έως Παρασκευή (22/1) από τα γραφεία της ΠΑΕ και από το ίδιο σημείο το Σάββατο (23/1) από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 13:00 στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5 €5

ΤΜΗΜΑ VIP €10

Προμηθευτείτε online το εισιτήριό σας μέσω του VIVA.GR πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα και ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Best of internet