«Εδώ να μείνεις» και μεταγραφές!

«Εδώ να μείνεις» και μεταγραφές!

Γιώργος Τσακίρης
«Εδώ να μείνεις» και μεταγραφές!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr την κουβέντα μεταξύ Μελισσανίδη - Μπάγεβιτς – Πογιέτ για το κομμάτι της ενίσχυσης αλλά και της συνεργασίας τους...

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Γκουστάβο Πογιέτ πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα 18/01) στα γραφεία της Aegean σε εξαιρετικό κλίμα.

Οι δυο πλευρές δεν προχώρησαν σε ουσιαστική συζήτηση για το θέμα της παραμονής του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ. Κοινώς δεν έπεσε στο τραπέζι κάποιο νούμερο για την επέκταση της συνεργασίας των δυο τους, ή έστω συζήτηση εκ νέου για τη χρονική διάρκεια αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μελισσανίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το έως τώρα έργο του Γκουστάβο Πογιέτ εκφράζοντας μία κατ' αρχήν (χωρίς επαναλαμβάνω να αναφερθεί σε συμβόλαιο, ή κάτι αντίστοιχα επίσημο) επιθυμία να συνεχισούν μαζί:

«Η ομάδα πάει αρκετά καλά, όπως θα θέλαμε και περιμέναμε όταν σε επιλέγαμε. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, εδώ θέλουμε να μείνεις, κάνεις καλή δουλειά κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης στον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ικανοποίηση όμως για την ποιότητα και το επίπεδο συνεργασίας τους εξέφρασε και ο Γκουστάβο Πογιέτ που περιμένει δυο ακόμη κινήσεις για να είναι ο πιο... ευτυχισμένος κόουτς στην Ελλάδα αλλά δεν έδειχνε ιδιαίτερα... ζεστός να ξεκινήσει κουβέντα για το θέμα της ανανέωσης.

Εννοείται πως αναφέρομαι στο αγωνιστικό και το ενδεχόμενο απόκτησης δυο ποδοσφαιριστών.

Η ενίσχυση και ο Ορλάντο Σα!

Η ανάγκη για ενίσχυση της ΑΕΚ υπογραμμίστηκε (ειδικά για τις θέσεις του εξτρέμ και του φορ) για άλλη μία φορά με τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς να επισημαίνουν ότι είναι θέμα του κόουτς και του Μιλοβάνοβιτς να αποφασίσουν ποιοι θα έρθουν. Άλλωστε ακόμη και στα ονόματα που έπεσαν στυο τραπέζι η κουβέντα τελείωνε με ένα (απόλυτα σωστό και δικαιολογημένο): «εσείς γνωρίζετε και εσείς αποφασίζετε» από τον Μελισσανίδη ο οποίος είναι λογικό να μη μπορεί να 'χει άποψη για οποιονδήποτε (και είναι πάρα πολλοί) προτείνει ο εκάστοτε ατζέντης.

Κι όταν λέμε για φορ (για παράδειγμα) οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Πογιέτ έθεσε ως προτεραιότητα την περίπτωση του Ορλάντο Σα, την πιο δύσκολη (αναμφισβήτητα) βασικά... Κουβέντα έγινε και για το εξτρέμ αλλά χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά σε όνομα, ενώ στην ατζέντα θα προχωρήσει ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού μόνο στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Θέσαρ Άρθο όπως ζήτησε ο ίδιος ο Πογιέτ!

Επισήμως αυτό που έλεγαν από την ΑΕΚ ήταν πως έγινε μια συνάντηση συνεργασίας (ρουτίνας χαρακτηρίστηκε) χωρίς κάτι λιγότερο ή περισσότερο και θαρρώ κανείς δεν περίμενε να σημειωθεί κάτι διαφορετικό από επίσημα χείλη της Ένωσης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα