Κοντονής: «Διερευνώνται όσα έγιναν στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Κοντονής: «Διερευνώνται όσα έγιναν στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός»

bet365

Εντολή για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τα όσα έγιναν στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός, έδωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο ντόρος που ξέσπασε σχετικά με το αντικείμενο που πετάχτηκε από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού προς τον Κουλιμπαλί, στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Πλατανιά στα Χανια, προκάλεσε την παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ο Σταύρος Κοντονής έδωσε εντολή για την διεξαγωγή έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του νόμου 4326/2015.

Αναλυτικά η ενημέρωση...

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα