Μπέτο: «Σπουδαίος προπονητής ο Πεσέιρο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπέτο: «Σπουδαίος προπονητής ο Πεσέιρο»

bet365

Ο πρώην αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπέτο αποθέωσε τον Ζοζέ Πεσέιρο, τονίζοντας πως μπορεί να τα καταφέρει στην Πόρτο.

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα σε μία κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στράφηκε στον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζοζέ Πεσέιρο προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τζούλεν Λοπετέγκι.

Ο άλλοτε αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ζοζέ Πεσέιρο την σεζόν 2004/05 είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον 55χρονο προπονητή.

«Είναι σπουδαίος προπονητής. Είχα την χαρά να δουλέψω μαζί του, πάνω από όλα είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι συνεπής, ευφυής και ωραίος τύπος».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ μέσω κινητού και τάμπλετ.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στην προπονητική φιλοσοφία του Ζοζέ Πεσέιρο. «Οι ομάδες του συνηθίζουν να επιτίθενται και να έχουν κατοχή της μπάλας. Μου αρέσουν οι προπονητικοί μέθοδοι του».

Τι πιθανότητες έχει όμως ο 55χρονος τεχνικός για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα; «Είμαι μαχητής και το έχει αποδείξει. Υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος για το πρωτάθλημα. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά όχι για τα ματς με την Σπόρτινγκ».

 

Τελευταία Νέα