Βίτορ: «Να μην κάνουμε κανένα λάθος στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Βίτορ: «Να μην κάνουμε κανένα λάθος στην Ξάνθη»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ξάνθη για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και ο Μιγκέλ Βίτορ μιλάει για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου» μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι στην Ξάνθη:

«Συνήθως είναι δύσκολα εκεί. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ είναι πάντα δύσκολα εκεί. Ένας λόγος ακόμα στην προκειμένη περίπτωση που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Είναι περίπλοκο. Αλλά έχουμε καλό ρόστερ και μπορούμε να αλλάξουμε πολλούς παίκτες, που έχουν ποιότητα και πιστεύω ότι θα δώσουμε απαντήσεις την Τετάρτη και θα πάρουμε την νίκη» .

Για το που μπορεί να κριθεί μία τέτοια αναμέτρηση, λαμβάνοντας υπόψιν και τις καιρικές συνθήκες:

«Ελπίζω αυτή την φορά να μην έχει χιόνι και να μπορέσουμε να παίξουμε. Περιμένουμε πάντως κρύο όλη την εβδομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος και να μην δεχθούμε εύκολο γκολ. Έχουμε ποιότητα μπροστά και αν κρατήσουμε το μηδέν πιστεύω ότι θα σκοράρουμε έστω και ένα τέρμα. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο σχήμα και να επικεντρωθούμε στις στημένες φάσεις, καθώς είναι πολύ σημαντικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αν κάνουμε όλα τα παραπάνω και είμαστε επιθετικοί θα πάρουμε την νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα