Πανιώνιος: «Κλείνει» εντός της ημέρας ο Τζανδάρης

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: «Κλείνει» εντός της ημέρας ο Τζανδάρης

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη από τον Πανιώνιο. Εντός της ημέρας συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τους «κυανέρυθρους» για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Πλατεία είναι ο Φάνης Τζανδάρης. Ο 23χρονος μέσος είναι μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα έχει συνάντηση με την διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών για να ολοκληρώσουν την συμφωνία και ο Τζανδάρης να μετακομίσει στον Πανιώνιο.

Ο Τζανδάρης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη και βασικός στόχος του Πανιωνίου-κάτι που σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή. Ο παίκτης ψάχτηκε αρχικά για το εξωτερικό αλλά βλέποντας ότι η πρόταση που έψαχνε δεν ήρθε αποφάσισε να πει το ναι γνωρίζοντας ότι στον Πανιώνιο θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Πλέον, με την διαφαινόμενη απόκτηση του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δρομολογηθεί και η αποδέσμευση του Παύλου Μητρόπουλου ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την στιγμή που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα