Κυκλοφορεί η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ

Κυκλοφορεί η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ

Ρετρό σχεδιασμό που παραπέμπει σε κάθε μεγάλη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου! Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια «ζωής» του…

Κυκλοφορεί η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει, σε ειδική τελετή, την επετειακή φανέλα του συλλόγου, που δεν είναι πλέον μυστικό, είναι εμπνευσμένη από τη φανέλα, που φορούσε η ομάδα την περίοδο 1964-65.

Mια φανέλα που δεν κέρδισε τίτλους, δεν είναι η κλασική ασπρόμαυρη ριγέ, αλλά παραπέμπει σε μια άλλη εποχή. Κι αυτό ήταν που ήθελαν να πετύχουν στον ΠΑΟΚ, βλέποντας και σχεδόν όλες τις υπόλοιπες φανέλες του συλλόγου, που σας είχε παρουσιάσει το Gazzetta.gr στη Gazzetta Weekend Journal τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Προμηθεύσου τώρα τη δική σου φανέλα με προπαραγγελία και τοποθέτησε πάνω της τον μοναδικό αύξοντα αριθμό, ο οποίος θα την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σάιτ της διαδικτυακής μπουτίκ του ΠΑΟΚ, όπου γίνονται οι προπαραγγελίες.

Η φανέλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, θα κοστίζει 79,90 ευρώ και θα είναι τοποθετημένη σε ειδική επετειακή συσκευασία.

Best of internet