Άλλες τέσσερις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό και απέλαση στον Κουλιμπαλί

Άλλες τέσσερις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό και απέλαση στον Κουλιμπαλί

Άλλες τέσσερις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό και απέλαση στον Κουλιμπαλί

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το νέο σκάνδαλο που έγινε στα Χανιά, όπου δεν εφαρμόστηκε ο νόμος , δίνει... συγχαρητήρια στον Σταύρο Κοντονή, διότι έχει... συντρίψει την διαφθορά και λέει ότι το σωστό είναι για ότι έγινε στα Χανιά να φάει άλλες τέσσερις αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός και να απελαθεί ο Κουλιμπαλί...

Τελικά δεν είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά. Όλος ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και πλέον με ενέργειες σαν και αυτές στα Χανιά εκτίθενται τόσο πολύ και αποδεικνύεται, ότι ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ έχει αυστηροποιηθεί, για να εφαρμόζεται για ΟΛΕΣ τις ομάδες εκτός του Ολυμπιακού.

Για να μην λέγονται ανακρίβειες, για το αν βρήκε ο αναπτήρας τον Κουλιμπαλί, η όχι το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ λέει ξεκάθαρα ότι: «Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση». Πουθενά δεν λέει αν τον βρήκε. Από την στιγμή που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενο για να τον κτυπήσει το ματς διακόπτεται.

Αν θέλετε την άποψή μου το συγκεκριμένο άρθρο είναι υπερβολικό, αλλά αν ισχύει πρέπει να ισχύει για όλους. Και στα Χανιά ο Σπάθας όχι μόνο δεν διέκοψε το παιχνίδι σε βάρος του Ολυμπιακού ως όφειλε(το αντικείμενο έπεσε από οπαδό του Ολυμπιακού), αλλά έβαλε και… χέρι στον Κουλιμπαλί, που… τόλμησε και πέρναγε από εκεί, όταν προσγειωνόταν ο αναπτήρας και το είπε στον Σπάθα.

Το ίδιο έγινε και στην Βέροια. Εκεί έπεσε φωτοβολίδα καμία διακοπή. Κατά τα άλλα ο κ. Κοντονής θέλει να κλείσει την θύρα 13 και λέει, ότι οι νόμοι εφαρμόζονται για όλους… Άλλο ένα παράδειγμα, που δείχνει το ότι ο κ. Κοντονής είναι σαν όλους τους άλλους και δεν τα βάζει με αυτόν, που κάνει κουμάντο στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και αυτό, που έγινε στα Χανιά. Εγώ λέω να τιμωρήσει και για αυτό το συμβάν τον Παναθηναϊκό, που… τόλμησε και έβγαλε ανακοίνωση. Να του ρίξει άλλες τέσσερις αγωνιστικές για πλάκα. Και να τιμωρηθεί με απέλαση από την χώρα και ο Κουλιμπαλί, που αντί να ζητήσει και άλλους αναπτήρες για να τους έχει… καβάτζα πήγε και έδωσε τον έναν στον Σπάθα. Και εκνεύρισε και τον..ευαίσθητο Ντουρμάζ, που του έβαλε χέρι, διότι δεν ζήτησε συγγνώμη από τον… οπαδό που του έριξε τον αναπτήρα.

Κάνω και λίγο πλάκα, διότι όλη αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά. Και ακούω τώρα, ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ε και ; Ισονομία είναι αυτό; Όλες οι άλλες ομάδες θα είχαν χάσει το ματς των Χανίων στα χαρτιά και για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας υπάρχει μόνο κεκλεισμένων των θυρών; Δεν υπάρχει διακοπή αγώνα σε βάρος του; Επαναλαμβάνω όλα αυτά σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, που για μένα είναι υπερβολικός. Ναι το να πέσει ένας αναπτήρας στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να χτυπήσει όποιον συμμετέχει στο παιχνίδι και να διακόπτεται το παιχνίδι σε βάρος της ομάδας, που ο οπαδός της το έκανε είναι ΑΣΤΕΙΟ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΌ. Αλλά από την στιγμή, που ισχύει αυτός ο κώδικας θα πρέπει να εφαρμοστεί για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Όχι να τον εξοντώνουν κάθε χρόνο τον Παναθηναϊκό και ο νόμος να εφαρμόζεται για τον Παναθηναϊκό και για τον πρωταθλητή να μην εφαρμόζεται ΠΟΤΕ ο νόμος.

Κύριε Κοντονή δεν πείθετε κανέναν πλέον και το παραμύθι που πουλάτε, ότι θα αντιμετωπίσετε την διαφθορά, όσοι βλέπουν τι γίνεται,δεν μπορούν να το φάνε… Οι διαιτητές κάνουν, ότι γουστάρουν χωρίς να τους ελέγχει κανένας, οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν και εσείς ενδιαφέρεστε να βάλετε και άλλο πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και να κλείσετε την 13. Και τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται επί ημερών σας με αμείωτη ένταση. Συγχαρητήρια καλά το πάτε…

Best of internet