«Περιμένουμε τη Ρεάλ για Μπεντανκούρ»

«Περιμένουμε τη Ρεάλ για Μπεντανκούρ»

Gazzetta team
«Περιμένουμε τη Ρεάλ για Μπεντανκούρ»

bet365

Ανοικτή σε προτάσεις για τον Ροδρίγο Μπεντανκούρ είναι η Μπόκα, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, που ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν έχει δεχθεί καμία ενόχληση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπεντανκούρ» ξεκαθάρισε ο Ντανιέλ Ανχελίτσι ερωτηθείς σχετικά για το ενδιαφέρον των Μερένγκες. Η Βασίλισσα φέρεται να σκέφτεται την απόκτηση του Ουρουγουανού, για να καλύψει τα νώτα της ενόψει του μεταγραφικού εμπάργκο που της επιβλήθηκε από τη FIFA.

To παιχνίδι της Νάπολι με την Ιντερ ξεχωρίζει από το κουπόνι και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Σύμφωνα με την As, η ιδέα των Μαδριλένων, είναι να αποκτήσουν τον 18χρονο χαφ και να τον δανείσουν πίσω στην Μπόκα έως το καλοκαίρι του 2017. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ακούστηκε πως είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά σύμφωνα με τον Ανχελίτσι είναι ακόμη χαμηλότερη: «Το ποσό που ακούστηκε δεν είναι σωστό. Η ρήτρα είναι χαμηλότερη. Υπάρχει πολύ κουβέντα για το θέμα, αλλά θέλω να δω μια γραπτή πρόταση. Αν έρθει, θα την αναλύσουμε και ελπίζουμε να είναι καλή και για το κλαμπ και για τον παίκτη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα