ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπολύει επίθεση στον Ηλία Σπάθα για τoν αναπτήρα στον Κουλιμπαλί, αναφέρει πως έχει γίνει κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ λόγω Ολυμπιακού και ζητά από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά τη Βέροια με τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε καν διακοπή του αγώνα, ήρθε το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Κουλιμπαλί μετά από ρίψη αναπτήρα από την πλευρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας. Μετά τον Μήτσιο, ο Σπάθας. Αντί για οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, ούτε καν προσωρινή διακοπή. Το άρθρο 15 του ΚΑΠ έγινε κουρελόχαρτο. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συστηματικά μένουν ατιμώρητοι παράγοντες που συμμετέχουν σε στοιχηματικές απάτες κι άλλα σοβαρά ποινικά και ποδοσφαιρικά παραπτώματα. Τελικά ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Παναθηναϊκός και είναι σαφές ότι γίνονται εργώδεις προσπάθειες για την εξόντωσή του που πέφτουν στο κενό. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων. Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει δράσεις και τις ευθύνες της».

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως το άρθρο 15 του ΚΑΠ που αναφέρεται στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού» γράφει τα εξής:

«εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση».  

 

Best of internet