Σενάριο Φαν Ντερ Φάαρτ για ΠΑΟΚ!

Σενάριο Φαν Ντερ Φάαρτ για ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για «δεκάρι», ο Φρανκ Αρνεσεν έχει περάσει από το Αμβούργο, ζει στην Ολλανδία, ε οπότε μπορεί να έχει μια βάση το σενάριο «Φαν Ντερ Φάαρτ»!

Σενάριο Φαν Ντερ Φάαρτ για ΠΑΟΚ!

«Ο ΠΑΟΚ και ο Άρνεσεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Φαν Ντερ Φάαρτ», αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η Hamburger Abendblatt, που επικαλείται δημοσίευμα της Bild. 

Η είδηση ή το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν μέσα στον ΠΑΟΚ παρότι ο 33χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, που το καλοκαίρι πήγε στη Ρεάλ Μπέτις, ήταν μια από τις πρώτες μεταγραφές του Άρνεσεν όταν το 2012 ο Δανός αθλητικός διευθυντής ανέλαβε στο Αμβούργο.

Ο Φαν Ντερ Φάαρτ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην Ισπανία, όπου έχει αγωνιστεί μόλις 9 φορές (τις 5 τελευταίες ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά) με τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις και ο ίδιος παρά το γεγονός ότι πλησιάζει στα 33 χρόνια (γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1983) θέλει να παίζει γι’ αυτό και έχει ζητήσει να φύγει από την ισπανική ομάδα.

Η Bild αναφέρει ότι ο Άρνεσεν, που τώρα είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ίσως επιχειρήσει να τον φέρει στην ελληνική ομάδα γι’ αυτό και τον εμφανίζει ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και του Αρνεσεν.

Best of internet