Τα ερυθρόλευκα παράπονα και η διευκρίνιση για Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Τα ερυθρόλευκα παράπονα και η διευκρίνιση για Σίλβα

bet365

Από τον Ολυμπιακό εκφράστηκαν παράπονα για την συμπεριφορά των παικτών του Πλατανιά. Τι τονίστηκε για το συμβάν με Κουλιμπαλί και το τι αναφέρθηκε για τον Μάρκο Σίλβα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, Κώστα Καραπαπά, ξεκαθάρισε πως κανένας αναπτήρας δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί. Επίσης εκφράστηκαν παράπονα για τον Σπάθα επειδή επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά να πέφτουν διαρκώς κάτω και να κάνουν καθυστερήσεις. Το στέλεχος της πειραϊκής ομάδας ανάρτησε και σχόλιο στο Facebook, όπου ανέφερε πως στο β' μέρος ουσιαστικά παίχθηκαν 15 λεπτά ποδοσφαίρου.
«Γιατί αυτοί είναι ικανοί να μας πουν ότι μας ευνόησε!!! ΥΓ: Για τους Δράκους περί Πόρτο και Σίλβα απάντησε ο προπονητής μας στην συνέντευξη Τύπου», συμπλήρωσε ο Κώστας Καραπαπάς.
Κατά τα άλλα για τον Ολυμπιακό διέρρευσε πως - πέραν των παραπόνων για διαιτησία, στάση παικτών Πλατανιά αλλά και για ότι αναφέρθηκε πως συνέβη με τον Κουλιμπαλί - υπήρξαν και κάποια παράπονα από την τηλεοπτική μετάδοση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα