«Ψημένος» για... έξω ο Βελλίδης!

«Ψημένος» για... έξω ο Βελλίδης!

Η πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης που ήρθε... σφήνα σε αυτή του ΠΑΟΚ, «γοήτευσε» τον Μάρκο Βελλίδη που σκέφτεται το άλμα στην καριέρα του! 

«Ψημένος» για... έξω ο Βελλίδης!

Ο διεθνής πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα από το βράδυ της Κυριακής είναι το... πιο hot μεταγραφικό όνομα των ημερών, καθώς ο ΠΑΟΚ άμεσα εκδήλωσε ενδιαφέρον απόκτησής του. Μάλιστα όλα έδειχναν ότι απέμενε το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή όμως ξαφνικά... μπήκε φρένο.

Βασική αιτία είναι το γεγονός ότι ο Βελλίδης δεν επιθυμεί να πάει στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, καθώς θεωρεί ότι όντας εκ των τριών πορτιέρο της εθνικής Ελλάδος δεν μπορεί να μπει σε «διαδικασία κρίσης».

Η εξαιρετική πρόταση της Βελγικής ομάδας (σ.σ υπάρχουν ακόμη 2 προτάσεις από το εξωτερικό) ακούστηκε καλά στα αυτιά του γκολκίπερ του ΠΑΣ και θεωρόντας ότι ο «κύκλος του στα Γιάννενα έκλεισε» θα ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε ένα άλλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Έτσι χωρίς να αποκλειστεί και η περίπτωση του ΠΑΟΚ, η πρώτη επιλογή του Μάρκου Βελλίδη είναι ένας εκτός συνόρων σύλλογος!

Όσο αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα που μεσούσης της σεζόν, θα μείνει χωρίς τον βασικό του πορτιέρο και στυλοβάτη του τα τελευταία χρόνια, οι πληροφορίες του gazzetta αναφέρουν ότι η Σταντάρ μέσα στην πρόταση της για τον Βελλίδη... στέλνει και τερματοφύλακα στον «Άγιαξ»!

Best of internet