Αναπτήρας στον Κουλιμπαλί, «παίζεται» ο Σπάθας!

Gazzetta team
Αναπτήρας στον Κουλιμπαλί, «παίζεται» ο Σπάθας!

bet365

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δέχθηκε έναν αναπτήρα από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού, με τον Σπάθα να δίνει λανθασμένα εντολή να συνεχιστεί το ματς. Διαβάστε τι προβλέπει ο κανονισμός και γιατί κινδυνεύουν οι «ερυθρόλευκοι».

Το ματς του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό όδευε προς το τέλος του, όταν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο, μπροστά από το σημείο που κάθονταν οι φιλοξενούμενοι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί.

Ο Αφρικανός δέχθηκε τον αναπτήρα στο πόδι, έπεσε για λίγο κάτω και στη συνέχεια τον έπιασε για να τον δείξει στον διαιτητή Σπάθα, ο οποίος του έκανε νόημα να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς να το διακόψει καθόλου όπως όφειλε!

Όταν σηκώθηκε ο Κουλιμπαλί είχε έντονο διάλογο με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος τον «κατηγόρησε» για καθυστερήσεις. Τα αίματα άναψαν για λίγο, αλλά το ματς συνεχίστηκε χωρίς να δοθεί συνέχεια ούτε να «κιτρινιστεί» κάποιος ποδοσφαιριστής.

Αν πάντως ο Σπάθας έχει γράψει το περιστατικό στο Φ.Α τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία!

Ο κανονισμός, όπως προβλέπεται στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, αναφέρει: «εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση».

Επίσης, αν μια ομάδα είναι υπότροπη και σε περίπτωση που προκύψει εκ νέου υπαιτιότητά της, οι προβλεπόμενες ποινές διπλασιάζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα