Δωρεάν η Σούπερ Λίγκα στο κινητό σου!

Δωρεάν η Σούπερ Λίγκα στο κινητό σου!

Δωρεάν η Σούπερ Λίγκα στο κινητό σου!

Η εφαρμογή της Σούπερ Λίγκας με βαθμολογίες, στατιστικά, πρόγραμμα και live μεταδόσεις αγώνων παρέχεται δωρεάν για κινητά iPhone και Anroid.

Όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα τη Δευτέρα (18/1), η εφαρμογή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος παρέχεται δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους για κινητά iPhone και Anroid. Έτσι, άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται όπου κι αν βρίσκονται για όλες τις ειδήσεις, την κατάταξη στη βαθμολογία, το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και να βλέπουν το προφίλ των ομάδων, στατιστικά και live αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

H Super League παρέχει δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους την εφαρμογή (app) για κινητά iPhone και Android, αξιοποιώντας τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης που παρέχει η τεχνολογία.

Η νέα εφαρμογή, η οποία τέθηκε σε λειτουργία σε πιλοτική μορφή, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play (android) και στο iTunes (iOS) και διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο φίλαθλος.

Ειδήσεις, ομάδες, βαθμολογία, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων ΚΑΙ live αγώνες, είναι τα δεδομένα που βρίσκετε άμεσα και ζωντανά στο κινητό σας.

Η εφαρμογή υλοποιήθηκε με την τεχνική υποστήριξη της ΟΤΟ DEV και τίθεται σε λειτουργία σε πιλοτική μορφή. Σχόλια, παρατηρήσεις και βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτα!

Best of internet