Δωρεάν η Σούπερ Λίγκα στο κινητό σου!

Νίκος Τσιώκος
Δωρεάν η Σούπερ Λίγκα στο κινητό σου!

bet365

Η εφαρμογή της Σούπερ Λίγκας με βαθμολογίες, στατιστικά, πρόγραμμα και live μεταδόσεις αγώνων παρέχεται δωρεάν για κινητά iPhone και Anroid.

Όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα τη Δευτέρα (18/1), η εφαρμογή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος παρέχεται δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους για κινητά iPhone και Anroid. Έτσι, άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται όπου κι αν βρίσκονται για όλες τις ειδήσεις, την κατάταξη στη βαθμολογία, το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς και να βλέπουν το προφίλ των ομάδων, στατιστικά και live αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

H Super League παρέχει δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους την εφαρμογή (app) για κινητά iPhone και Android, αξιοποιώντας τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης που παρέχει η τεχνολογία.

Η νέα εφαρμογή, η οποία τέθηκε σε λειτουργία σε πιλοτική μορφή, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play (android) και στο iTunes (iOS) και διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο φίλαθλος.

Ειδήσεις, ομάδες, βαθμολογία, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων ΚΑΙ live αγώνες, είναι τα δεδομένα που βρίσκετε άμεσα και ζωντανά στο κινητό σας.

Η εφαρμογή υλοποιήθηκε με την τεχνική υποστήριξη της ΟΤΟ DEV και τίθεται σε λειτουργία σε πιλοτική μορφή. Σχόλια, παρατηρήσεις και βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα