«Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει στην Πόρτο»

«Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει στην Πόρτο»

Gazzetta team
«Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει στην Πόρτο»

bet365

Σύμφωνα με το TSF Radio ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο επόμενος προπονητής των «Δράκων», μιας και δεν προχωρά του Κονσεϊσάο και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις!

Ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της Πόρτο; Οι Πορτογάλοι τονίζουν ξανά και ξανά πως ο Μάρκο Σίλβα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Τι και αν ο κόουτς των Πειραιωτών έχει τονίσει πως σέβεται το συμβόλαιό του, τα σενάρια από την Ιβηρική κάνουν λόγο πως η Πόρτο θα κάνει τα πάντα για τον φέρει στο Ντραγκάο. Το θέμα με τον Κονσεϊσάο δεν προχωρά, μιας και οι «Δράκοι» έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε Ζαρντίμ - Μάρκο Σίλβα! Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΤSF» μετέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας πως ο Σίλβα θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Πόρτο και πως τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας!! Οπως αναφέρεται, ο κόουτς των Πειραιωτών αρέσει όσο κανείς άλλος στους ανθρώπους της ομάδας, για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Μάλιστα, τονίζεται πως γι αυτό το λόγο δεν προχωρά κάποια άλλη υπόθεση, αφού ο Σίλβα συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλουν οι «Δράκοι» για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Λοπετέγκι στον πάγκο του συλλόγου.

Στοιχημάτισε στη Vistabet από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα