Οριστικά τέλος από Βέροια ο Γεωργιάδης

Οριστικά τέλος από Βέροια ο Γεωργιάδης

Νίκος Τσιώκος
Οριστικά τέλος από Βέροια ο Γεωργιάδης

bet365

Οριστικά αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας ο Γιώργος Γεωργιάδης. Γκόγκιτς, Γρηγορίου και Δερμιτζάκης τα πρώτα ονόματα που ακούγονται.

Όπως γράψαμε από το μεσημέρι, Βέροια και Γιώργος Γεωργιάδης ήταν κοντά στο... διαζύγιο.

Αυτό έγινε οριστικό λίγες ώρες αργότερα, καθώς ο μέχρι πρότινος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τους δύο άνδρες να έρχονται σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, πληρώνοντας την κακή εικόνα του συλλόγου και το γεγονός ότι είχε χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια.

Στοιχημάτισε στη Vistabet από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον αντικαταστάτη του Γεωργιάδη είναι των Σίνισα Γκόγκιτς, Μιχάλη Γρηγορίου, Παύλου Δερμιτζάκη και μέσα στις επόμενες τρεις μέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις. Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Βέροια να υποδεχτεί τον Παναιτωλικό με υπηρεσιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα