Μπαγιάτ στο gazzetta.gr: «Η Σαρλερουά είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Νίνη»

Μπαγιάτ στο gazzetta.gr: «Η Σαρλερουά είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Νίνη»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπαγιάτ στο gazzetta.gr: «Η Σαρλερουά είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Νίνη»

bet365

Ο «ισχυρός άνδρας» της Σαρλερουά, Μεχντί Μπαγιάτ ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως είναι ζήτημα ωρών η απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, ενώ εξήγησε γιατί ο βελγικός σύλλογος ασχολήθηκε με την περίπτωση του 25χρονου άσου.

Η πανίσχυρη οικογένεια Μπαγιάτ με καταγωγή από το Ιράν βρίσκεται για περίπου μία δεκαετία στο τιμόνι της βελγικής Σαρλερουά.

Ο Αμπάς Μπαγιάτ, φέρει τον τίτλο του ιδιοκτήτη της ομάδας, ενώ οι δύο γιοι του, Μεχντί και Μότζι αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του.

Ο τελευταίος εσχάτως εκτελεί χρέη ατζέντη, με τον Μεχντί Μπαγιάτ να εξελίσσεται από το 2010 σε CEO της Σαρλερουά.

Ουσιαστικά πρόκειται για τον άνθρωπο που χειρίζεται αποκλειστικά την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη στις «Ζέβρες».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον «ισχυρό άνδρα» της Σαρλερουά, ο οποίος όχι μόνο επιβεβαίωσε πως είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόκτησης του μέχρι πρότινος άσου του Παναθηναϊκού, αλλά έπλεξε και το εγκώμιο του.

«Πράγματι, βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, όμως ακόμη δεν έχει υπογράψει ο Σωτήρης Νίνης για να μπορώ να σας δώσω λεπτομέρειες.

Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι το απόγευμα, ή το αργότερο αύριο το πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαγιάτ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σαρλερουά είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον 25χρονο μεσοπιθετικό σημειώνοντας πως πρόκειται για μία συνεργασία που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

«Ο Νίνης είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με περισσότερες από 30 διεθνείς συμμετοχές. Νομίζω πως η Σαρλερουά είναι η κατάλληλη ομάδα για να δώσει και πάλι ώθηση στην καριέρα του.

Το 90% των ανθρώπων που συνομίλησα μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Νίνη. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την Σαρλερουά. Θεωρούμε πως θα μας βοηθήσει, είναι καλός ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά όπως προανέφερα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιο του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα