«Τελειώνει» ο Γεωργιάδης, επιστρέφει ο Μπράβο

Απόστολος Παγώνης
«Τελειώνει» ο Γεωργιάδης, επιστρέφει ο Μπράβο

bet365

Τα... τυπικά απομένουν, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr για την λύση της συνεργασίας του Γεωργιάδη με την Βέροια. Επιστρέφει δανεικός ο Μπράβο.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται από σήμερα η Βέροια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι... υπ ατμόν. Συγκεκριμένα, η εικόνα της «Βασίλισσας του Βορρά» έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην διοίκηση του συλλόγου. Η άποψη που επικρατεί – και όχι άδικα – είναι πως το υλικό που υπάρχει είναι ποιοτικό και, τόσο η απόδοση, όσο και η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής, δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του ρόστερ.

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει, πλέον, ακόμα ένα πρόβλημα, αφού έχει χαθεί ο έλεγχος και των αποδυτηρίων, όπου η κατάσταση που επικρατεί είναι έκρυθμη. Έτσι, αν όχι μέσα στην ημέρα, μέχρι αύριο αναμένεται να έχει λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με την Βέροια να ψάχνει τον διάδοχο του Γεωργιάδη. Η συζήτηση, άλλωστε, γίνεται αυτή την ώρα, οπότε δεν πρόκειται να αργήσουν οι εξελίξεις, καθώς όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Παράλληλα, αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, αφού θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση. Εκ των... έσω, βέβαια, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η επιστροφή του Ραούλ Μπράβο στην «Βασίλισσα του Βορρά», με την μορφή δανεισμού από τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα