«Τελειώνει» ο Γεωργιάδης, επιστρέφει ο Μπράβο

«Τελειώνει» ο Γεωργιάδης, επιστρέφει ο Μπράβο

«Τελειώνει» ο Γεωργιάδης, επιστρέφει ο Μπράβο

Τα... τυπικά απομένουν, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr για την λύση της συνεργασίας του Γεωργιάδη με την Βέροια. Επιστρέφει δανεικός ο Μπράβο. 

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται από σήμερα η Βέροια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι... υπ ατμόν. Συγκεκριμένα, η εικόνα της «Βασίλισσας του Βορρά» έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην διοίκηση του συλλόγου. Η άποψη που επικρατεί – και όχι άδικα – είναι πως το υλικό που υπάρχει είναι ποιοτικό και, τόσο η απόδοση, όσο και η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής, δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του ρόστερ. 

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει, πλέον, ακόμα ένα πρόβλημα, αφού έχει χαθεί ο έλεγχος και των αποδυτηρίων, όπου η κατάσταση που επικρατεί είναι έκρυθμη. Έτσι, αν όχι μέσα στην ημέρα, μέχρι αύριο αναμένεται να έχει λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με την Βέροια να ψάχνει τον διάδοχο του Γεωργιάδη. Η συζήτηση, άλλωστε, γίνεται αυτή την ώρα, οπότε δεν πρόκειται να αργήσουν οι εξελίξεις, καθώς όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. 

Παράλληλα, αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή, αφού θα υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση. Εκ των... έσω, βέβαια, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η επιστροφή του Ραούλ Μπράβο στην «Βασίλισσα του Βορρά», με την μορφή δανεισμού από τον Άρη. 

Best of internet