Μπακασέτας στο gazzetta.gr: «Ευχαριστούμε τον Διούδη για τον βαθμό»

Θοδωρής Βασίλης
Μπακασέτας στο gazzetta.gr: «Ευχαριστούμε τον Διούδη για τον βαθμό»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο gazzetta.gr και αποθέωσε τον Διούδη για την εμφάνισή του, παραδέχτηκε ότι ο Πανιώνιος δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στην Λεωφόρο, ενώ έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην μεικτή ζώνη της Λεωφόρου και στο gazzetta.gr για το χθεσινό ματς, την παρουσία του Διούδη, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα παρά τις όποιες απώλειες παικτών. Αρχικά ο άσος Νεοσμυρνιωτών παραδέχτηκε ότι ο Πανιώνιος δεν έκανε καλή εμφάνιση στην Λεωφόρο ενώ στάθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση του Σωκράτη Διούδη.

«Παρόλο που δεν κάναμε καλή εμφάνιση σαν ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί είχε την υπεροχή ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε λίγο παραπάνω χωρίς να είμαστε πολύ ουσιαστικοί. Σήμερα νομίζω αν όχι το 100% σίγουρα το 95% που κρατήσαμε το μηδέν οφείλεται στον Διούδη. Έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και συνεχίζουμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά που πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Στη συνέχεια ο άσος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ιστορικός παρά τις όποιες δυσκολίες συνεχίζει να δείχνει ένα αξιοθαύμαστο πρόσωπο εντός κι εκτός έδρας. «Έχω πει ότι ο Πανιώνιος δεν στηρίζεται σε πρόσωπα αλλά στο σύνολο. Όλο το σύνολο έχει κάνει αυτή την πορεία, δεν είναι τυχαία αυτή η πορεία μέχρι στιγμής, γιατί στην αρχή αν θυμάστε είχε χαρακτηριστεί ως τυχαία. Πλέον όμως δεν είναι τυχαία έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε δίκαια ψηλά στην βαθμολογία. Μπορεί κάποιες φορές να μην παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά τέτοια αποτελέσματα όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό σου δίνουν αυτοπεποίθηση σε μεγαλώνουν ως ομάδα».

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων» έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και το κίνητρο που έχουν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του. «Επειδή τόσο οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να διακριθούμε μέσω του Πανιωνίου αλλά και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα το μυαλό όλων μας είναι στο ματς με Αστερα Τρίπολη όπου στόχος είναι η νίκη ώστε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα