ΠΑΟΚ: Η υπόθεση Όλσεν και ο «πορτιέρο» Νο 2

ΠΑΟΚ: Η υπόθεση Όλσεν και ο «πορτιέρο» Νο 2

ΠΑΟΚ: Η υπόθεση Όλσεν και ο «πορτιέρο» Νο 2

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι μόνο εύκολη δεν είναι η πώληση ή ο δανεισμός του Ρόμπιν Όλσεν. Ψάχνεται, μετά τον Βελλίδη, και για δεύτερο τερματοφύλακα!

Καταρχήν, ο Δανός με σουηδική υπηκοότητα υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015 τετραετές συμβόλαιο, που εκπνέει το 2019, άρα είναι πολύ δύσκολο, μετά τους πρώτους έξι μήνες να πεισθεί να λύσει το πολύ καλό συμβόλαιο του.

Αυτό το ξέρει καλά ο Φρανκ Αρνεσεν, που έχει ενημερώσει τον 26χρονο τερματοφύλακα, ενώ επίσης ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι έχει ένα μεγάλο «ατού» στα χέρια του: η συμμετοχή της Σουηδίας στο Euro της Γαλλίας.

Ο Όλσεν, Νο 2 στην τριάδα των πορτιέρο της εθνικής ομάδας της χώρας του, θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του, να είναι ενεργός μέχρι τον Μάιο προκειμένου να είναι στην 23αδα που θα πάει στη Γαλλία. Αυτό πάνω κάτω δηλώνει σε Σουηδικά Μέσα, ο μάνατζερ του, Χασάν Σεντίκαγια:

«Δεν έχω ακούσει απ 'τον ΠΑΟΚ ότι θα ήθελαν να δώσουν δανεικό ή να πουλήσουν τον Ρόμπιν. Δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο στο τραπέζι. Το μόνο που θέλω είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή σε μια ομάδα για να έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Έτσι θα υπάρχει λόγος για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση, αν είναι διασφαλίσουμε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής», υποστήριξε μιλώντας στην Sportbladet.

Όπως λένε και στη Σουηδία, το ίδιο πρόβλημα με τον Όλσεν αντιμετωπίζει και ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Αντρέας Ισακσον, ο οποίος έχει να παίξει από τις 30 Οκτωβρίου σε επίσημο ματς της Κασίμπασα.

Αν πάντως, ο Αρνεσεν καταφέρει να δώσει λύση, είτε με πώληση, είτε με δανεισμό του Όλσεν μέσα στις υπόλοιπες 12 ημέρες, τότε στον ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην απόκτηση και δεύτερου τερματοφύλακα (ακούγονται ήδη τα ονόματα των Σηφάκη, Οδ. Βλαχοδήμου) μετά τον Μάρκο Βελλίδη. 

Best of internet