Ετοιμος να μεγαλώσει το σερί του ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετοιμος να μεγαλώσει το σερί του ο Ολυμπιακός

bet365

Το 18 στα 18 θέλει να κάνει σήμερα στις 19:30 ο Ολυμπιακός στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά.

Με Φορτούνη και Πουλίδο στην αποστολή του ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα στις 19:30 να κάνει το 18 στα 18 απέναντι στον Πλατανιά.

Το ματς δεν είναι εύκολο, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα του Παράσχου είναι η μόνη που... φρέναρε την αρμάδα του Μάρκο Σίλβα (για το Κύπελλo 2-2 στ Φάληρο). Αλλες οι τότε συνθήκες βέβαια, αλλά αυτό δείχνει ότι μιλάμε για μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και είναι πάντα διαβασμένη. Στα Περιβόλια δεν είναι άτρωτος μιας και τον έχουν νικήσει Ατρόμητος, ΠΑΣ και τελευταία η ΑΕΚ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, o Μάρκο Σίλβα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ρμπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Μαζουακού και Ομάρ θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας κι οι Ντα Κόστα (του Σιόβα θα κριθεί σήμερα)-Μποτία θα είναι στην άμυνα. Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο θα είναι στο κέντρο κι οι Φορτούνης-Πάρντο θα είναι στα φτερά, με τον Τσόρι να έχει τον ρόλο του οργανωτή πίσω από τον Ιντέγε.

Ο Παράσχος από την άλλη, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σωτηρίου στο τέρμα και τους Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά και Κουλιμπαλί στην άμυνα. Οι Γουνδουλάκης-Γκνιάτις θα είναι στο κέντρο κι οι Μιλούνοβιτς, Μενδρινός και Ανγκούλο θα είναι η τριάδα πίσω από τον Ράνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα