Τελάντερ: «Το καλύτερό μας ματς, αλλά...»

Gazzetta team
Τελάντερ: «Το καλύτερό μας ματς, αλλά...»

bet365

Ο Ράσμους Τελάντερ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά δυστυχώς δεν αποδείχθηκε αρκετή για να του δώσει όλους τους βαθμούς.

«Ίσως ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξαμε, αλλά όχι για το αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε απογοητευμένοι» ήταν τα πρώτα λόγια του Δανού σέντερ μπακ, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο, και στο πρωτάθλημα να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Σίγουρα είναι πρώτος στόχος το Κύπελλο».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν σκέφτεται την κλήση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, εξήγησε: «Υπάρχουν πολλοί καλοί αμυντικοί στη Δανία, σίγουρα θα ήθελα να είμαι στην εθνική ομάδα, είναι κάτι που επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα