Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας για Ατρόμητο

Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας για Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας για Ατρόμητο

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ατρομήτου, με τον Δέλλα να έχει συνάντηση την Τρίτη με τον Αγγελόπουλο.

Τις τελευταίες... πινελιές στο ρόστερ θέλουν να προσθέσουν στον Ατρόμητο, ώστε να ολοκληρώσουν τις κινήσεις του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εκτός του Πολ Κεϊτά, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία, όπως γράψαμε και νωρίτερα, οι Περιστεριώτες... ψάχνονται για δύο ακόμα θέσεις.

Ο λόγος για του επιτελικού χαφ και του εξτρέμ, με τους ανθρώπους του συλλόγου των δυτικών προαστίων να έχουν ξεχωρίσει 3-4 περιπτώσεις για κάθε θέση.

Μάλιστα, το αργότερο μέχρι την Τρίτη (19/1) ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, ώστε να δώσει την τελική του εισήγηση και να έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Επιστροφή με πούλμαν

Από εκεί και πέρα, όπως σας ενημερώσαμε το μεσημέρι, η αποστολή αναχώρησε με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη, μετά την... περιπέτεια στον αέρα.

Όσοι ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα περίμεναν το χειρότερο, σύμφωνα με τα λόγια του Γιάννη Κοντοέ στο gazzetta.gr, και έφτασαν επιτέλους στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (17/1) δίχως κανένα πρόβλημα.

Έτσι, η προετοιμασία για το εξ' αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά θα ξεκινήσει με μία προπόνηση τη Δευτέρα (18/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα