Αποθέωση για Τσόρι και Φορτούνη

Αποθέωση για Τσόρι και Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Αποθέωση για Τσόρι και Φορτούνη

bet365

Οι Τσόρι και Φορτούνης εκπροσώπησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στην εκδήλωση της Θύρας 7 στα Χανιά, όπου και αποθεώθηκαν.

Η Θύρα 7 Χανίων γιόρτασε με κάθε επισημότητα το βράδυ της Κυριακής. Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας στον Σύνδεσμο - που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο όπου μένει ο Ολυμπιακός, που... κατακλύστηκε από κόσμο - η παρουσία του κόσμου ήταν άκρως δυναμική ενώ τους παίκτες εκπροσώπησαν οι Τσόρι και Φορτούνης. Πήραν ως δώρα δύο ζακέτες του Συνδέσμου, αποθεώθηκαν από τον κόσμο που φώναξε ρυθμικά το όνομά τους και ευχαρίστησαν θερμά τους ερυθρόλευκους φιλάθλους για την αγάπη και την στήριξή τους.

Και βέβαια υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και βγήκαν αρκετές φωτογραφίες. Στην ομάδα του Ολυμπιακού δόθηκαν δύο τιμητικές πλακέτες, με τον Μιχάλη Κουντούρη να τις παραλαμβάνει εκ μέρους της διοίκησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα