Καραγεωργίου: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Καραγεωργίου: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Ο Νίκος Καραγεωργίου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Καλλονή μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και τόνισε πως θα δοθεί μάχη μέχρι το τέλος.

Καραγεωργίου: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Ολοένα και πιο δύσκολο γίνεται το έργο της Καλλονής, που έχει... ξεμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές. Ήδη, η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται στο -11 και δεν αποκλείεται να αυξηθεί η διαφορά, αφού οι Ατρόμητος, Ξάνθη, που ισοβαθμούν στην 14η θέση, έχουν ματς λιγότερο.

Ωστόσο, ο Νίκος Καραγεωργίου εμφανίστηκε αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου πως ο σύλλογος της Μυτιλήνης θα ανατρέψει την κατάσταση. Μάλιστα, τόνισε ότι θα δοθεί μάχη μέχρι το τέλος, αλλά και πως δεν πρέπει να χαθούν άλλα παιχνίδια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι καλό, όχι γιατί ο αντίπαλος δεν είναι καλός. Απλά εμείς, είτε παίζουμε με καλούς είτε όχι, θέλουμε να βάλουμε πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό γιατί δεν έχουμε περιθώρια.

Πήγαιναν καλά τα πράγματα, μέχρι να έρθουν δύο καίριες στιγμές στο ματς. Η πρώτη ήταν όταν δεν έγινε το 0-2, γιατί πιστεύω ότι θα βάζαμε πολύ δύσκολα στον Αστέρα, και η δεύτερη ήταν όταν έγινε η αδράνεια των 7-8 λεπτών που δεχθήκαμε τρία γκολ.

Έως τα δύο γκολ ίσως να μας δινόταν κάποια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Τα τρία γκολ μας επιβάρυναν ψυχολογικά. Ήρθε και η ανόητη ενέργεια του παίκτη μου να δεχθεί την κόκκινη κάρτα. Έτσι όπως εξελισσόταν το ματς, είχαμε πίστη ότι καλό θα γινόταν».

Για το ότι δυσκολεύει το έργο της Καλλονής στη μάχη της παραμονής: «Είναι δουλειά μου από τότε ως αθλητής και ως προπονητής να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Πάντα υπάρχει στόχος. Έχουμε δύσκολη αποστολή.

Πρέπει να έχουμε πίστη να πλησιάσουμε προς τα πάνω και να τους βάλουμε δυσκολία. Να μην περάσουν, όμως, κι άλλα παιχνίδια χωρίς όφελος. Ελπίζω από το επόμενο για να αρχίσουμε να βλέπουμε δειλά τα πράγματα. Θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς».

Για το υπάρχον ρόστερ: «Η ομάδα έχει 10-11 παίκτες ετοιμοπόλεμους. Οι υπόλοιποι είναι νεαροί και καινούριοι. Είχαμε την ατυχία στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο ένας να μην παίξει που σημαίνει ότι χάσαμε και αυτόν. Δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε λευκή πετσέτα. Θα πλησιάσουμε πιο κοντά.

Το πόσο κοντά δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Θα πάμε πιο κοντά και θα αυτό θα αρχίσει να φαίνεται. Έχω άλλη διαίσθηση και με την ενίσχυση, αλλά και με την βοήθεια από τους καινούριους θα ανατρέψουμε τα πράγματα».

Best of internet