Γεωργιάδης: «Θέλουμε μεταγραφές, ξέρουμε ποιοι αξίζουν»

Απόστολος Παγώνης
Γεωργιάδης: «Θέλουμε μεταγραφές, ξέρουμε ποιοι αξίζουν»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης με δηλώσεις του μίλησε για την παρουσία της Βέροιας στην Τούμπα, για την πορεία της ομάδας του και την ανάγκη για μεταγραφές, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά είπε τα εξής: «Εμείς ξεκινήσαμε να χτίσουμε μία υγιή ομάδα που θα παίζει καλά σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Ακόμα και σήμερα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, παίξαμε με πολλές απουσίες, τα καταφέραμε και σταθήκαμε. Πλέον ξέρουμε ποιος αξίζει και μπορεί να παίζει και ποιος όχι από την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί κατάφεραν αρκετά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ σήμερα έκανε λιγότερα πράγματα από άλλα παιχνίδια, αλλά σκόραρε και ήταν πιο αποτελεσματικός. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη που τελικά την άξιζε».

Για την ομάδα του και τις αλλαγές που έρχονται, επεσήμανε: «Τα νούμερα και η απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή φαίνονται κάθε Κυριακή. Ενώ είμαστε οργανωμένοι και δεν έχουμε προβλήματα στην άμυνα, έχουμε θέματα με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η εικόνα των παικτών μας που δε μας βοηθούν φαίνεται. Θα πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές και να φύγουν κάποιοι άλλοι».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα ο Γεωργιάδης τόνισε: «Χαρά μου που ήμουν ξανά στην Τούμπα, έστω και αν φεύγω στεναχωρημένος που έχασε η ομάδα μου. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ που έρχεται ως αντίπαλος. Θα ήταν καλύτερα να έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Ξεκίνησε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ, μετά είχε μία κάμψη. Τώρα θα έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια. Από τη στιγμή που έχασε το πρωτάθλημα, πλέον θα κριθούν όλα στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ κατά τη γνώμη μου έχει ένα πολύ καλό ρόστερ τη φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ μπορεί και θα πρέπει να παλέψει για τους στόχους που του έχουν απομείνει αυτή τη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα