ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Μαλεζά και Μακ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Μαλεζά και Μακ

bet365

Ένα σφίξιμο στο τετρακέφαλο ήταν η αιτία που ο Στέλιος Μαλεζάς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Βέροια. Ενοχλήσεις στην γάμπα ο Μακ.

Με προβλήματα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με την Βέροια ο ΠΑΟΚ. Ο Στέλιος Μαλεζάς αγωνίστηκε σ' ένα ημίχρονο κι ο λόγος ήταν πως αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο τετρακέφαλος. Ο έμπειρος επιθετικός αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις όπου θα φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Με μικροενοχλήσεις στην γάμπα αποχώρησε μετά το τέλος του αγώνα και ο Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος θα υποβληθεί και αυτός σε εξετάσεις, ενώ από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας καθώς δύο ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Ιγκορ Τούντορ για τα παιχνίδια που έρχονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα