Τζένοα - Παλέρμο 4-0 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζένοα - Παλέρμο 4-0 (vid)

bet365

Η «ψαλίδα» της διαφοράς από τη ζώνη του υποβιβασμού άνοιξε περισσότερο για τη Τζένοα, που ανασαίνει πλέον ακόμα πιο καλά, κάνοντας... πάρτι απέναντι στην Παλέρμο, επικρατώντας με το τελικό 4-0.

Με τον τρίτο της προπονητή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, Φάμπιο Βιβιάνι, να κάνει ντεμπούτο, η Τζένοα πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στην Παλέρμο έπειτα από τρία και πλέον χρόνια...

Με τον Στέφανο Σορεντίνο να κρατάει όσο μπορεί την ομάδα του, αλλά να μην τα καταφέρνει μόνος, οι Γενοβέζοι προηγήθηκαν με τον Σούσο να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας, έπειτα από τον δανεισμό του από τη Μίλαν. Η ωραία ομαδική συνεργασία είχε τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Ισπανό που έγραψε το 1-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο πορτιέρο της Παλέρμο πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Ίτσο, όμως δεν μπορούσε να κάνε το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πλέον η Παλέρμο είχε μείνει και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αντέλκοβιτς στο 65'.

Αρχικά, ο Παβολέτι με κεφαλιά στο 71ο λεπτό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Τζένοα και στο 75' ο Ριγκόνι με πανέμορφο αριστερό πλασέ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88' ο Παβολέτι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με εξαιρετικό εναέριο σουτ από σέντρα που του έγινε από δεξιά!

Η ομάδα του Βιβιάνι, πήρε δεύτερο σερί «τρίποντο» έπειτα από ένα πολύ αρνητικό σερί πέντε αγώνων, για να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τις τρεις τελευταίες θέσεις...


All Goals HD | Genoa 4-0 Palermo - 17.01.2016 HD από soccerhub365
 

SERIE A Τελευταία Νέα