Ντε Χέα: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από τη Γιουνάιτεντ»

Ντε Χέα: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από τη Γιουνάιτεντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Χέα: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από τη Γιουνάιτεντ»

bet365

Για τη στιγμή της αποθέωσης που γνώρισε όταν ακούστηκε ξανά τ' όνομά του από τα μεγάφωνα του «Ολντ Τράφορντ», στην πρώτη του συμμετοχή τη φετινή σεζόν μετά το «θρίλερ» και το «ναυάγιο» της μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Η μετακίνηση του Ισπανού πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πατρίδα του για λογαριασμό της «βασίλισσας» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω... εκπρόθεσμων διαδικασιών, στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού του 2015, με τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες να κατηγορούν η μια την άλλη για εσκεμμένες καθυστερήσεις...

Ο Ντε Χέα πέρασε δύσκολες μέρες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και πέρα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν ήξερε πλέον πως θα τον αντιμετώπιζε ο κόσμος, όμως, ήταν μοναδικό αυτό που βίωσε στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, στον πρώτο γύρο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ».

«Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή... Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, οι οπαδοί δεν θα είχαν αυτή την αντίδραση. Οι δικοί μας είναι από τους καλύτερους στον κόσμο... Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκαναν» είπε στο «SkySports» ο Ντε Χέα για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος και όλα είναι τελείως διαφορετικά πλέον για τον ίδιο στην ομάδα.

«Είμαι πολύ καλά και χαρούμενος. Απολαμβάνω την ομάδα και τις συμμετοχές μου. Θέλω κι εγώ να γίνω ένας θρύλος για τη Γιουνάιτεντ όπως έχει γίνει στο παρελθόν με σπουδαίους τερματοφύλακες. Κάθε μέρα προπονούμαι με το σκεπτικό πως θέλω να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και θέλω πάντα το καλύτερο» πρόσθεσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα