«Δε θέλει Ρεάλ ο Πογκμπά, μόνο Μπάρτσα»

«Δε θέλει Ρεάλ ο Πογκμπά, μόνο Μπάρτσα»

bet365

Την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, φέρεται να έχει πάρει ο Πογκμπά και αυτός δεν είναι άλλος από την Μπαρτσελόνα.

Είναι ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και θεωρείται - όχι άδικα - ένας από τους παίκτες που θα βρίσκονται στην κορυφή για την επόμενη δεκαετία, τουλάχιστον. Ο λόγος για τον Πολ Πογκμπά, που μεγαλουργεί στην Γιουβέντους, ετοιμάζοντας, παράλληλα και την μεταγραφή του, η οποία φαίνεται πως δεν θα αργήσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ιταλικά Μέσα, έχει ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του, η Βαρκελώνη.

Να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει η Μπαρτσελόνα η οποία απέχει δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε απόδοση 1.53 στη Novibet η νίκη των «μπλαουγκράνα» από το πρώτο μέρος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Πάολο Μπαργκίγκια ανέφερε πως «Ο Πολ (Πογκμπά) δεν θέλει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε και στην Σίτι, έχει πάρει την απόφασή του» σχολίασε και στην συνέχεια έδωσε την... απαραίτητη διευκρίνιση. «Θέλει Μπαρτσελόνα. Και η ομάδα τον θέλει επίσης, το καλοκαίρι θα κάνει και πρόταση, η οποία θα είναι κοντά στα 100 εκατ. ευρώ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καταλονία για τον Πογκμπά».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα