Ο Μπουσουφά ξέρει καλά από ΠΑΟΚ!

Ο Μπουσουφά ξέρει καλά από ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μπουσουφά ξέρει καλά από ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Μπαρκ Μπουσουφά γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ. Το φιλικό, η πρόταση το καλοκαίρι του 2013, και ο… Γκέρμαν Τσιστιακόφ!

Ο Μαροκινός, όπως έγραψε από το Σάββατο το Gazzetta.gr απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ, είχε αγωνιστεί με την Ανζί εναντίον του «Δικεφάλου» στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Λέομπεν της Αυστρίας τον Ιούλιο του 2013.

Εκείνο το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 και μετά το τέλος του ο Μπουσουφά είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ του Στέφενς.

Τη Βέροια φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική της Super League. Σε απόδοση 2.70 στην Sportingbet να σημειώσουν τουλάχιστον δύο γκολ οι παίκτες του Τούντορ.

Για τα καλά λόγια, πέρα της εμφάνισης, υπήρχε και μια ακόμη εξήγηση. Ο Μπουσουφά ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές, που είχε πάει με μπόλικη δόση περιπέτειας στην Ανζί του… Γκέρμαν Τσιστιακόφ (θυμάται πάντα καλά το παρασκήνιο εκείνης της μεταγραφής….), με τον Λιθουανό παράγοντα το καλοκαίρι του 2013 να έχει γίνει το «πρώτο βιολί» στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, έναν μήνα αργότερα, όταν άρχισαν σιγά σιγά να βγαίνουν προς τα έξω τα οικονομικά προβλήματα της Ανζί, το όνομα του Μπουσουφά είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ.

Αρκετοί είχαν υποθέσει, ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει το κόλπο γκρόσο, με τον υπό παραχώρηση παίχτη της Ανζί, εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα των Ρώσων. Τότε, φυσικά μιλούσε απλά για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα