Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στον ΠΑΣ κι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θεωρητικά θα έχει πιο εύκολο έργο κόντρα στη Βέροια στην Τούμπα! Αστέρας και ΠΑΣ... παραμονεύουν.

Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται με... δυνατές αναμετρήσεις.

Στις 15:00, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πογιέτ πήρε στην αποστολή τον Άνταμ Τζανετόπουλο, αλλά από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κορδέρο, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με ο Λεβαδειακό.

Ο Πετράκης από την πλευρά του, δεν υπολογίζει στους Τσάβες, Καρανίκα και Στρούνα. Ο Αργεντινός περιμένει να δει τι θα γίνει με την προσφυγή του και έτσι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του.

Ο Καρανίκας είναι τιμωρημένος κι ο Στρούνα είναι ανέτοιμος. Το καλό είναι ότι ο Μιχαήλ είναι στην αποστολή.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Στις 17:15, ο Αστέρας φιλοξενεί την Καλλονή. Η ομάδα της Τρίπολης, μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια του Πανιώνιου στη Λεωφόρου, για να μπει αυτός στις θέσεις των πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή είναι στους 24 βαθμούς και στην 6η θέση και δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια. Η Καλλονή, δε, γνωρίζει ότι το σημερινό της έργο είναι πάρα δύσκολο και στην περίπτωση που ηττηθεί η μάχη της για την παραμονή θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη.

Για τους γηπεδούχους, απόντες θα είναι οι Γιαννούλης και Χαμντανί που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Η ομάδα της Μυτιλήνης από την άλλη, θα βρεθεί στην Τρίπολη από τη Θεσσαλονίκη, με τον Καραγεωργίου να μην υπολογίζει μόνο στον Κρολ.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βέροια, στην πιο δύσκολη φάση της φέτος. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Κάτσε, Μαλεζάς αλλά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ από την άλλη δεν υπολογίζεται ο Γλύκος.

Ο Γεωργιάδης έχει αρκετούς... πονοκεφάλους, καθώς δεν υπολογίζει στους Ναζλίδη, Πούγγουρα, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους, και στους Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνη, Μπαλάφα, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό, να υποδέχεται στην άδεια Λεωφόρο τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» παίζουν κόντρα στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και ξέρουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στην αποστολή τους Πράνιτς και Εσιέν. Ο Ουζουνίδης από την πλευρά του πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, με τον Οικονόμου να είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μητρόπουλος έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

18η αγωνιστική

16/1

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 2-2
Πανθρακικός-Παναιτωλικός 0-0
Λεβαδειακός-Ηρακλής 1-1

17/1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (17:15)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30)

18/1

Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα